Tulipa tänään tuolla yhteisissä suihkutiloissa kun yskin ja yskin ylhäisessä yksinäisyydessäni että miten yskäkin voi yllättää. Yleensä vaikka ei olisi yskästä tietoakaan alkaa kurkkua kutittamaan silloin kun vähiten sitä odotat. Minulle on käynyt niin kirkossa ja eroa ei ole hautajaisit, häät, rippijuhlat tai joulukirkko.Yritä siinä sitten yskiä hillitysti ja häiritsemättä muita. Vedät henkeä sisään ja pidätät uloshengitystä kunnes ole naama punaisena yrität hitaasti päästää ilmaa ulos. Tai keräär suuhusi sylkeä ja saat kostutettua kurkkua koska eihän sinulla ole niitä pastilleja mukana. No sitten on tuo röykytysyskä joka röykyttää ja röykyttää niin ettei loppua näy. Ei auta yksinkertaisesti mikään vaikka tunkisit sata pastillia suuhusi niin joko tukehdut niihin tai ne lentävät ulos suustasi. Lisäksi  mitä syvemmältä yskit itä varmemmin pitäisi muistaa laittaa jalat ristiin ja tena housuihin. Ja röykytys tulee just puhelimessa kun saat sen kännykän päähän jonkun ja olet juuri selittämässä asiaa kun se iskee lujaa, kovaa ja pitkään. 

Mutta ne yöt,,yritä etsiä sopiva asento ettet herätä puolta kerrostaloa tai alakerrassa asuvaa kun ryit.  Ja onhan se hyvä että saisi se oma puolisokin nukuttua. Mutta entä aivastus, se kun tulee autolla ajaessa niin miten voi samanaikaisesti ajaa ja aivastaa...No miksei kun tajuaa pitää silmät auki eikä vaistomaisesti sulkea niitä...Tai kun se aivastus tulee ja sulla on räkää nokka täynnä ja oikeaoppisesti laitat käden suun eteen koko käsi on räkäinen ja se nestuukki jossain muualla kun lähellä. On sitä kättä pyyhitty joskus niin öljytikun jäljiltä olevaan nestuukkiin.

Mutta entä kun nokka on täynnä räkää ja pitäisi niistää ja kun en osaa ihan hiljaa sitä nokkaa silloin tyhjätä. Nimittäin tilanne tulee aina jossain kohdallani et tarttist mut ei voi..Viimeks kun mieheni kanssa avarsimme maailmaa ja paluumatkalla oli pakko pysähtyä että hän syö ja minä närpin...Juuu minä närpin ja jätin,,hyi minä..No en minä voi töräyttää ilmoille sitä trööt ääntä vai mikä se onkaan van hissukseen hiljaa niistää ja tuloksena että koko nokka tukossa vielä enemmän..No siihen olisi auttanut keino mistä lapsia aina toruin,,yksinkertaisesti rään vetäminen sisään...Muuten ei olekaan huono asia kuulemma,,koulussa opin se jotenkin vaikuttaa tohon nokkan...Mutta vedä räkää nyt sisääsi kun toiset syövät..Olisis siinä paikka tyhjentynyt...No miksen mennyt vessaan niistämään,,eipä tullut siinä muuten mieleen.

 

Eli mitkä mahtaa olla hillityt tavat niistää, aivastaa ja yskiä julkisella paikalla.. Ja kun itse pitää ainakin löystyneiden liitosten takia pistää jalat vielä melkein ristiin. Ja nyt mielikuvatehtävä:laita silmät kiinni, kuvittele minut aivastamaan silmät kiinni, käsi suun edessä, yskimään hillittömästi jalat ristissä takoen rinta sillä vapaalla kädellä ja jossain välissä vetävän henkeä. Niin mitense tehdään vaiikka kaupassa, kirjastossa,,juoksenko ulos vai mitä teen?

No nyt haen sopivaa kylkiasentia jotten yski koko yötä,,paitsi mieheni ei sitä kai huomaisi, on itse tässä yskämaailmassa myös