Nämä ovat täysin omia ajatuksiani ja jokainen taplaa juuri omalla tyylillään. En siis moiti, hauku, aliarvio ketään. Eriasia sitten jos joku ottaa nokkiinsa mutta sittenottaa.

Niin kun noita dietteejä löytyy joka lähtöön:tipattomasta pussillisseen, namittomasta hydraattimattomaam, kaalillisesta tarkkaan kalorimäärään.Eikun kai kaikissa jotain lasketaan vissiinkin.

Nosiis ajatuksiani näin melkein puoli vuosistaa eläneenä keijukaisena joka tosiaan lukee lehtiä ja seuraa keskustelua laihduttamisesta. Edelleenkään en ymmärrä pidät tipatonta vaikka viis kuukautta ja sen jälkeen vedät kaksin käsin kaikki mahdolliset viinat alkaen hillitysti ensin varmaan kevyt siiderit ja lonkerot ja siirtyen vahvemppin ja siitä sitten paukkuihin jotka saattavat olla makeita. Voi jummijammi kun sevaan sattuu olemaan pirskatin isorasitus maksalle jakoko kropalle. Mieti vähän vaikka auton talvikäynnistystä kovalla pakkasella, se rasittaa akkua valtavasti, vievirtaa siitä. Eli mitä se viinamäärä tekee maksalle joka onollut viis kuukautta ilman.

Siis enkehoitajuomaanviittä kuukautta kaksin käsin vaan hillitysti jajättääne mukamas kevyt sidukat kauppaan ja ostaa normi. Se kevyt on piilosokeria täynnä.

Tai joku namuton, holiton ym. Kun järjellä josmiettiiniin kaikkea voinauttia kohtuudella vähän ja lisätä siinä liikkumista. Pienempi rasitus tämä on kropalle ja tulokset näkyvät hitaasti mutta varmasti. Tuo tehokas holiton, namito, pussilline ym niinkatoaahan siinä nesteet lyhyessä ajassa ja melko varmaan palaavat takaisin. Ja olen varmaan pahanilmanlintu kun oikeasti olenkorviani myöten täynnä näitä pirskati ihmediettejä. Hiljaa hyvää tulee ja tulokset ovat varmasti parempia.

Korostan vielä että en ole kateellinen kenellään mutta sit jos alottaa jonkunniin pitääkö heti repästä siihen malliin että oksat pois ja kroppa kärsii.

Olen ylipainoinen ja ostin lenkkarit, ulkoilen mutta mietin että jugurtti, tuoremehut ja leipä,,ne onne kiloni tuottajat,,piilosokereineen ymhydraatteineen.Ai niin unohtamatta makaroonia, nyt tummaa sitä kaapissa kuten riisiäkin.

Juu onhan se kivaa hankkia uutta vaatetta mutta sitten pitääolla varma että ne menee vielä parin kuukaudenkin päästä. Raha menee hukkaan pussista, tai no kauppias saa rahaa ja ei toivottavasti joudu lomUg olen puhunu ja toivotan kaikille diettiläisille mukavaa kevättä pilke silmäkulmassa..T.Se vastarannan jäärPää kiiskiauttamaan ketään huonon kaupankäynnin takia.